1 коментар
road wars

Преди много време в една далечна пустиня…

Какъв ли шедьовър би се получил ако Mad Max се срещне със Star Wars? Вижте в този страхотен смесен трейлър!

От време на време в youtube се появява някой гениален фен, който прави перфектното клипче за феновете на фантастиката. За този месец мястото се заема от Krishna Shenoi, който е взел трейлъра за „Лудия Макс: Пътят на яростта“ и го е подправил с малко лазерни мечове и изстрели точно на място! Какво ли би се получило, ако Mad Max: Fury Road беше част от вселената на „Междузвездни войни“?

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако сте чели ревюто ми, за мен Mad Max: Fury Road сам по себе си е феноменален, но с малко Star Wars елементи нещата отиват на съвсем друго ниво! От друга страна, планетата Татуин би могла само да спечели ако се насели с войниците на Безсмъртния Джо – нещата там ще станат доста по-раздвижени и интересни, макар и жителите да си останат все така бедни и жадни.

Това не е първото успешно клипче на въпросния ютюбър. Той вече привлече доста внимание към себе си с „изрязаната“ сцена от „Гравитация“, в която се намесва Супермен.

„Междузвездни войни: Епизод VІІ – Силата се пробужда“ излиза по кината на 18 декември 2015 г., но за съжаление ще бъде по-сдържан откъм екшън и експлозии. Жалко, че горният трейлър не е към истински филм!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата