Ice Age 5 вече си има подзаглавие и премиерна дата

„Ледена епоха“ няма намерение да свършва скоро.

ice-age.12536Днес в кината често можете да попаднете на анимационни филми, подходящи за цялото семейство, но едно време не беше така. Няма да е преувеличение ако се каже, че „Ледена епоха“ изигра голяма роля за увеличаването на дела на анимациите за голям екран. Подир първия филм последваха още 3, всеки с намаляващо качество, според критиците, но и с по-големи приходи от предишния. Последните два филма, „Ледена епоха: Зората на динозаврите“ и „Ледена епоха: Континентален дрейф“ направиха съответно 860 и 880 милиона долара – никак нелош резултат.

Ето защо обявяването на пети филм от поредицата не е изненада за никого. В него ще се завърнат с гласовете си актьорите Рей Романо, Куин Латифа, Денис Лиъри и Джон Легузиамо. Днес бяха разкрити две важни подробности около филма – неговото подзаглавие ще бъде Collision Course (траектория към сблъсък), а премиерната му дата е 22 юли 2016.

Досегашният план беше филмът да излезе на 15 юли, но продуцентите са решили да го преместят, за да не се конкурира директно с рестарта на „Ловци на духове“.

Още не се знае нищо за сюжета на петата част, но заглавието навежда на мисълта, че героите ще трябва да се справят с бедствие от космоса – приближаващ астероид или нещо подобно. Въпреки че сценаристите изглеждат сякаш започват да се изчерпват, огромните приходи, генерирани от последните два филма (около 9 пъти по-големи от бюджетите), не дават знак, че интересът към поредицата е намалял. Стискаме палци Ice Age 5: Collision Course да е поне толкова забавен колкото предшествениците си и поредицата да има дълъг и пълноценен живот.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Nedev88

Първите 2 части ми харесаха много, последната ставаше, но тая с динозаврите ми беше скучна.