4 коментара
The-Cast-the-4400-62685 600 450

Искате ли още епизоди на „4400“?

Актьорите и екипът зад сериала са застанали зад петиция за продуциране на още серии по Netflix.

Може и да няма фенбазата на „Изгубени“, но сериалът The 4400 беше доста свеж и интересен. Продукция на американския тв-канал USA, „4400“ удържа 4 сезона и падна в жертва на стачката на сценаристите през 2007 година (исканията на сценаристите за по-високи хонорари и отказът им да пишат за каквото и да било докато не се удовлетворят исканията им причини проблеми за много сериали – съкратени сезони, удължени почивки, разместени програми и т.н., което силно навреди на рейтингите на много от тях). Историята беше спряна след брутален клифхенгър, изходът от който продължава да е неизвестен.

Но днес, в епоха, в която възкресяването на стари сериали като „Досиетата Х“, „Герои“ и „Туин Пийкс“ става все по-често срещано явление, се появява шанс и четири хиляди и четиристотинте да намерят своето продължение. Феновете на сериала се опитват да привлекат внимание още от 2007 насам, а от тази година има и сериозна петиция, подкрепена от актьорите и екипа зад продукцията, с която се цели Нетфликс да вземат „4400“ под крилото си. Петицията е подкрепена от почти 15 000 души към момента на написване на статията и набира скорост. За нея е заснето следното клипче:

Бутон за зареждане на YouTube видео

В „4400“ историята се върти около 4400 души, изчезнали през различни исторически периоди и върнати едновременно чрез мистериозна синя топка, дошла от космоса. 4400-те не са остарели с нито ден и всеки от тях притежава суперсила, с която се очаква да помогне на човечеството. Мистерията за това кой и как е отвлякъл, а след това върнал 4400-те, е основна за първите сезони, а по-нататък се проследяват обществените нагласи спрямо тази немалка група хора и техните способности.

Ако трябва да сме честни, шансът Нетфликс да им обърне внимание не е особено голям. Но надеждата винаги умира последна, а подкрепата от оригиналните актьори и екип помага значително. Стискаме палци инициативата да събере достатъчно интерес и някой ден да видим края на историята за 4400-те.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата