AHS Hotel

American Horror Story – подновен за шести сезон

Лейди Гага ще се завърне в нова роля догодина.

ahs h„Зловеща семейна история“ продължава да привлича все повече и повече зрители. Макар рейтингите му да намаляват спрямо предния сезон по отношение на зрители в часа на излъчване, сборните данни от DVR-гледанията в трите дни след премиерите на новите епизоди показват нарастване на аудиторията. Като логично последствие от това, сериалът е подновен за шести сезон.

„С шеста история, която ще бъде разказана следващата година, American Horror Story без съмнение се присъедини към редиците на емблематичните за телевизията сериали“, казва Джон Ландграф, директор на FX. „От „Къща на убийства“ до „Хотел“, „Зловеща семейна история“ проби път за нов телевизионен формат и стана най-гледаният сериал на тв-канала – като между временно премина всякакви граници на креативност и безсрамие. Създателите му, Раян и Брад всяка година късат наръчниците с правила и правят нещо прекрасно, предизвиквайки целия екип да свърши още по-впечатляваща работа.“

Лейди Гага вече е изявила желание да играе отново, което означава, че сценаристите явно са намерили своята нова Джесика Ланг, поне откъм магнит за зрители. Отсъствието на последната определено се усеща, но пък и внася известна свежест в сюжета и атмосферата. Лейди Гага все още не е получила кой знае какви задачи, за да демонстрира актьорски талант, но видимо има екранно присъствие. Едва ли ще бъде номинирана за Еми (въпреки че сериалът вече е имал 71 номинации и 13 награди), но не е и дупка.

От настоящия сезон с хотела, в който никой не би искал да стъпи, са излъчени 6 епизода, като остават още 7. Най-вероятно три ще бъдат излъчени до началото на декември, а другите четири ще останат за догодина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата