Трейлър за „Първият отмъстител: Войната на героите“

Супергероите се обръщат един срещу друг

Ако детската ви мечта е била да видите как Капитан Америка се бие с Железния човек, то тя е на път да се реализира. В следващия филм на Марвел битката между двамата ще бъде нещо като кулминация на сюжета.

Първият трейлър за Captain America: Civil War беше представен рано тази сутрин в американско ток шоу. Крис Еванс и Робърт Дауни Джуниър обсъдиха предстоящия филм и потвърдиха приятелството си, въпреки разрива в отношенията на екранните им герои. Както знаете, във следващия Марвелов блокбъстър ще се разрази своеобразна гражданска война, а феновете вече го наричат „Отмъстителите 2.5“ заради изобилието от супергерои, взимащи участие в него.

„Първият отмъстител: Войната на героите“ продължава историята след „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“. Стив Роджърс повежда нов екип Отмъстители в неспирната им борба за опазване на човечеството от най-различни заплахи. След като международен инцидент с участието на Отмъстителите дава жертви, политическият натиск за създаването на система за публична отчетност и управляващ орган, който да решава кога да бъдат ползвани услугите им, расте. Новата ситуация внася разкол между Отмъстителите, докато се опитват да спасят света от нов злодей.

Трейлърът изглежда доста добре, като доста голямо участие взима Зимния войник, близкия приятел на Кап. Америка (и в последствие негов враг), Бък. Той явно е преживял катарзис и сега връзката между двамата ще се усили. „Завръщането на първия отмъстител“ изненадващо се оказа един от най-добрите филми на Марвел досега, така че надеждите за Civil War са доста големи.

В главните роли са обичайните заподозрени – Крис Еванс, Робърт Дауни Джуниър, Скарлет Йохансон, Себастиан Стан, Антъни Маки, Емили Ван Камп, Дон Чийдъл, Джереми Ренър, Чадуик Боузман, Пол Бетани, Елизабет Олсън, Пол Ръд, Франк Грило, Том Холанд, Уилям Хърт и Даниел Брюл. Филмът е с режисьори Антъни и Джо Русо и е продуциран от Кевин Фейги.

Премиерата на „Първият отмъстител: Войната на героите“ е на 29 април догодина, седмица преди излизането му в САЩ.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Иван Петков

То и Капитан Америка не го пишат така в името на филма, а го пишат като Първият отмъстител (вероятно защото оригиналното име е отблъскващо за някои). Името на миналия филм пък нямаше нищо общо с английското. Така че свиквайте с тези промени и не задълбавайте 🙂

Мира

Подробности

Петя Ивайлова

Вярно, филмът не беше ли с подзаглавие „Гражданската война“?

Иван Стамболийски
infi

Войната на героите??? Нямам думи..