hitman beta

Тийзър за новата игра Hitman

Бетата на Hitman ще ни върне в началото на историята за гологлавия убиец.

Hitman е една от най-старите и обичани поредици в съвременния гейминг. В редица висококачествени игри, любимият ни убиец, Агент 47, мина през най-различни изпитания. Но следващото му приключение ще ни върне назад във времето, до самото начало на неговата кариера.

Square Enix пуснаха трейлър за Hitman beta – играта, в която младият Агент 47 посещава заснежена база на ICA, където ще бъде нает за убиец. Бъдещият му ръководител, Диана Бърнууд и непознат мъж обсъждат неговия талант и привидна липса на емоционални слабости. Трейлърът завършва с думите „Изиграй началото“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бетата на Hitman ще разшири много от елементите, заради които играта е толкова обичана. Геймърите ще имат голяма свобода за начините, по които да завършват мисиите си (да убиват жертвите си) в свой собствен стил. Така геймплеят се завръща към свободата от Hitman: Blood Money и се отрича от силно критикувания линеарен модел на Hitman: Absolution.

В допълнение към Hitman beta разработчиците обявиха и бъдеща адаптация на Hitman GO за Playstation 4 и Playstation Vita. Играта за мобилни устройства стана много популярна и дори спечели няколко награди за най-добър дизайн. Адаптацията ще има 91 нива с растяща трудност, което ще ги направи достъпни за всички.

Бетата на Hitman излиза за Playstation 4 на 12 февруари и за компютър на 19-ти февруари. Hitman GO за Playstation също ще излезе през 2016.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата