Лорън Коан ще бяга от кукла-убиец

Трейлър за филма на ужасите „Момчето“

След Сара Уейн Калис дойде ред на още една актриса от „Живите мъртви“ да се разнообрази с главна роля в хорър-филм. Лорън Коан (Маги от сериала) ще се озове с зловещо имение, където обладана от дух кукла на момче ще поиска да я убие мъчително!

Куклите-убийци са традиционен елемент за жанра – само си спомнете „Чъки“ или „Анабел“. Режисьорът, който сега се е захванал с такава, е Уилям Брент Бел (The Devil Inside), а филмът се казва The Boy. Трейлърът не загатва за нещо кой знае колко интелигентно, но пък изглежда, че атмосферата ще бъде напрегната, а куклата – наистина зловеща!

Грета (Лорън Коан) е млада американка, която се съгласява да стане бавачка в отдалечено английско селце. Но 8-годишният син на семейството се оказва кукла, за която родителите се грижат като за истинско дете. Коен решава, че по този начин възрастната двойка се справя със смъртта на детето им преди 20 години. Но когато нарушава правилата и около куклата започват да се случват странни неща, тя осъзнава, че е попаднала в най-страшния си кошмар.

Филмът излиза в САЩ на 22 януари, но засега няма изгледи да дойде и у нас по официалните канали.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |