Рейчъл Никълс трепе зомбита в първо лице

Трейлър за филма Pandemic.

„Континуум“ завърши сравнително успешно тази година и Рейчъл Никълс вече е свободна за нови ангажименти. Следващото й превъплъщение явно няма да закъснее – тя ще изиграе доктор/войник по време на зомби апокалипсис.

Интересното във филма е, че през повечето време се развива като игра. Зрителят гледа случващото се през очите на главната героиня, но тя изпитва целия ужас от нападащите я зомбита.

Pandemic се развива в близкото бъдеще, когато вирус в епични пропорции е превзел планетата. Има повече инфектирани от здрави и човечеството губи шансове за оцеляване. Единствената надежда е в намирането на лек и задържането на заразените. Лорън е доктор, който, след падането на Ню Йорк, пристига в Лос Анджелис, за да води екип, който да намери и спаси незаразени оцелели.

Освен красавицата, която наскоро отказа пътуването във времето, в „Пандемия“ участват Меки Файфър („Зората на мъртвите“), Алфи Алън („Игра на тронове“), Пат Хийли и Миси Пайл.

Псевдо-документалният стил отдавна е омръзнал на хората, но тук поне има нова врътка. Интересно, ако наистина се случи зомби-апокалипсис, дали наистина оцелелите няма да са точно тези, които могат да си представят, че са като на игра? И може ли клането на маси народ да бъде възприемано така? Едва ли филмът ще е толкова добър в разискването на въпросите, колкото в поставянето им в трейлъра, но все пак похвален опит за отличаване от масата хоръри.

В САЩ Pandemic излиза на 1 април.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

SargoS

🙂 „Континиум срещна Хеликс“
Верно голяма мъка ще да е 🙂

LorDDemoniC

Ебаси тъпотията …

рин

В континиум беше войник и я гледахме отчасти, като е в спец мода на костюма през нейните очи, нещо друго по интересно като * й части да гледаме, не можеше ли да измислят… Пандемик ми звучи в момента като Континиум срещна Хеликс… мъка… и зомбита отново? стига бе омръзна ми и от walking dead-a вече…