orphan black 4

Трейлър за Orphan Black сезон 4

Новите епизоди в електро-ритъм.

Един от най-нестандартните сериали на нашето време показва един от най-нестандартните трейлъри за четвъртия си сезон. Клонингите се завръщат този април и изглежда, че новите серии ще се върнат към основната мистерия – за произхода и причината за съществуване на различните версии на Татяна Маслани. Ще се появи нов клонинг, като вече я видяхме в първия тийзър, представена с маска на овца. Сега трейлърът показва по малко от всички основни персонажи, но в накъсан електро-вид.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Козима споменава Делфин, но като се има предвид главната роля на актрисата Евелин Брошу в нов сериал (X Company – за шпиони през Втората световна война), Делфин изглежда мъртва. Всъщност, сценаристите са потвърдили, че Пол е „мъртво-мъртъв“, но Делфин е Orphan Black-мъртва, което значи, че не пречи да я видим отново, но сигурно ще е в доста по-скромна роля, ако изобщо се случи.

Слуховете предвиждат нова любов за Сара, която явно ще се откаже от щастливия семеен живот в Исландия, а може би щастието чука на вратата и за Хелена, която се радва на бебето си, а вероятно и на Джеси, тираджията, който се завърна в края на трети сезон. Интересна се очертава ситуацията около Шей, за която сценаристите „имат дългосрочни планове“, макар да не разкриват нищо от тях.

Рейчъл явно ще е недоволна от новите си домакини – неолюционистите, но предстои да видим как ще се развие нейната история. Очакваме и маникюристката Кристал да се завърне. Към края на клипчето виждаме и кратки кадри с нови попълнения към актьорския състав, но ще трябва да почакаме, преди да разберем кои са героите им.

Новият сезон започва на 15 април българско време.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата