Трейлър за Rogue One: A Star Wars Story

На бунт срещу Империята!

Първият филм от антологията с истории от света на Star Wars ще излезе още този декември – „Rogue One: История от „Междузвездни войни“ ще ни запознае с нови персонажи от вселената на емблематичната сага и ще ни покаже някои истории от нов ъгъл. Но повече за това след малко, тъй като на първо време трябва да видим самия трейлър:

Определено изглежда супер! Дори Фелисити Джоунс не е толкова дразнеща, колкото очаквахме, а напротив. Тя, също като останалите герои от филма, няма да бъде типично добър или типично лош персонаж, а човек със своите предимства и недостатъци. Тя е част от Съпротивата и непокорната й природа ще я доведе до участието в един от най-дръзкия обир на всички времена – открадването на плановете за Звездата на смъртта. Сюжетът се развива във времето между Епизод ІІІ и Епизод ІV – тогава няма джедаи, мистериозната Сила почти не присъства и хората трябва да се оправят сами с настъплението на Империята. Режисьор е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсън, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тюдик.

Премиерата се очаква с най-голямо нетърпение на 16 декември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

SargoS

Много зарибяващо. Нямам търпение за първия филм във Star Wars вселената, който не се върти около фамилията Скайуокър 🙂 А и няма да има ( най- вероятно) джедаи които да дойдат и да спасяват положението 🙂 Имам и скрити надежди за появата на един конкретен сит лорд, колкото и да е малка вероятността ( макар че в една от сцените може би е император Палпатин, което вдъхва поне малко надежда )Каста изглежда страхотно- особено ако Дани Йен ( по- известен като Ип Ман) и Форест Уйтакър имат подобаващи за техните възможности персонажи. All aboard the hype train!

Миро

NICE!

Мира


Изглежда брутално!