1 коментар
andron

Алек Болдуин е злодей в Andron

Трейлър за нова (и сравнително нискобюджетна) антиутопия.

Научнофантастичните антиутопии с млади хора, борещи се за оцеляване, са доста популярни в последно време, макар и поджанрът да е на последни издихания. Не е късно обаче в него да се появи нещо ново и интересно.

Опит за това прави филмът Andron. Ефектите му са евтинки, дори на телевизионно ниво, но пък са в изобилие, а сюжетът може дори да се окаже интересен. В главните роли са Алек Болдуин, Мишел Раян (Bionic Woman), Скин (фронтмен на музикалната група Skunk Anansie), Джон Кортаджарена, Гейл Харолд (The Secret Circle, Queer as Folk), Лио Хауърд (G.I. Joe: The Rise of Cobra) и Дани Глоувър (поредицата Lethal Weapon).

https://www.youtube.com/watch?v=0wxPCKZuqRY

След този трейлър, ето и официалното резюме на сюжета: „В годината 2154, група млади мъже и жени се събуждат в мрачен лабиринт, предизвикващ клаустрофобия. Те не помнят кои са и как са се озовали в Черния Лабиринт на АНДРОН. Групата трябва да се научи да дешифрира кодове, да разбира сигнали и да минава изпитания в това странно и мистериозно място. Нуждата ги събира и сплотява, а светът навън ги гледа и залага за съдбата им.“

Накратко, нещо средно между „Игрите на глада“, „Континуум“ и „Убийствен пъзел“ с морално остарели ефекти. Може и да изненада приятно.

Премиерата в американските кина се очаква на 3 юни – дали ще стигне до България по официалните канали, не е ясно.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата