Кози в космоса!

Излязъл е забавен експанжън, в който вселената може да бъде спасена чрез блеене.

Ако не сте чували за играта Goat Simulator на Coffee Stain Studios, не се притеснявайте, и ние доскоро не бяхме. Но разработчиците са пуснали експанжън за нея, който определено грабва вниманието!

В трейлъра за Goad Simulator: Waste of Space козите се бъзикат със Star Wars, Star Trek, Mass Effect, Alien и много други поп-културни феномени с космически сюжети, включително финансирания чрез Кикстартър Star Citizen. Явно за тези разработчици няма нищо свято. Те все пак предлагат на играчите да посетят космоса веднага (или „да умрат докато чакат онази другата космическа игра, за която вече са платили“ – добре де, тази реплика не е приложима за нашите географски ширини) и да населят космическа колония, управлявана от гувернатор, звучащ като Арнолд Шварценегер. Близката планета ще бъде отворена за изследване, а козата ще може да лети дотам с космически кораб. Като геймплей елемент присъства и романс-системата от Mass Effect, както и диалоговите опции, макар че всяка от тях за този герой ще бъде „Баа“.

Експанжънът вече е достъпен на Steam срещу 5 долара, а през юни играта ще стане безплатна за потребителите на Xbox One. В момента Goat Simulator се предлага за PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PC, Linux, Mac, iOS и Android. Козата явно е вървежна!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

рин

Другия месец ще я тестваме, като я пуснат за Уана, но надали ще я пуснат с експанжъна.

Петър Атанасов

Само на мен ли това ми се струва забавно 🙂 Някой играл ли го е да сподели мнение, че аз нямам време да се обърна последните седмици, камо ли да играя игри…