Още една високобюджетна приказка на Дисни

„Красавицата и Звяра“ с Ема Уотсън и Иън МакКелън ще запази голяма част от музикалните изпълнения на анимацията.

През последните години Дисни направи много пари от високобюджетните киноадаптации на старите си анимации и продукции (адаптации на приказки и книги). Последният успех е „Книга за джунглата“, който събра над 850 милиона долара приходи с бюджет от 150. Компанията на Мики Маус ще опита да постигне същото с новия вариант на „Красавицата и Звяра“, който ще излезе догодина. Готов е първият тийзър за проекта:

Актьорският състав изобилства от звезди, като в главната роля е Ема Уотсън. Партнират й Люк Еванс, Дан Стивънс, Кевин Клайн, Иуън МакГрегър, Иън МакКелън, Гугу Мбата-Роу, Джош Гад, Стенли Тучи и други. Не е зле като за детски филм, нали?

Според слуховете ще мине доста време, преди трейлърите да ни разкрият вида на Звяра, като е възможно и въобще да не го покажат докато не дойде време за филма. Пренасянето на героя на голям екран е най-голямото предизвикателство за филма и вероятно от нещо ще зависи цялостното му възприятие. Ако е твърде изкуствен или недоизпипан, Дисни ще бъдат оплюти за провал. Опасността обаче е малка и сме сигурни, че компанията на Мики Маус няма да се изложи в този департамент – поне досега не се е случвало във филми от такъв ранг.

Другото интересно около проекта е, че ще се запазят музикалните изпълнения от анимационния филм. Въпреки че Дисни намалява песничките в новите си филми с цел да ги направи по-модерни, този ще е изключение от правилото. Феновете на предишния филм и на мюзикълите по принцип могат да се радват.

Очаквайте Beauty and the Beast на 17 март 2017.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Мира

Любимата ми приказка на Дисни. Браво за розата и загатването на главната мелодия. Ема Уотсън ми допада като избор за красавицата, но на плаката нещо много нагримьосана ми изглежда. Много силини имена в състава. Стискам палци на не оклепат нещата 🙂

Петя Ивайлова

Съжалявам, но честно казано не харесвам особено Ема Уотсън на външен вид. Талантлива актриса е, но като Красавица не ме грабва – има много други млади актриси, които ми изглеждат по-хубави. Не знам защо толкова хора изписаха как се била превърнала в красив лебед, като първо – тя НЕ беше грозна като малка и 2. сега изглежда на 90% по същия начин, само е пораснала и вече се реши.