Трейлър за трети сезон на The Strain

Ню Йорк се превръща в бойно поле между хора и стригои.

Сериалът „Напаст“ продължава да бъде абсурден, но и забавен и интригуващ по своему. Докато в първи сезон се запознавахме със заразата на стригоите и техния Господар, а във втория се спускахме в апокалипсиса, в третия Ню Йорк вече официално е бойно поле. Правителството и светът са отписали града и всеки се бори сам за оцеляване. Въпросът е кой ще победи – хората или вампирите? Главните герои печелят победи, но не печелят войната. Разкъсвани от лични конфликти – предателство, разочарование, параноя – групата се разцепва… А междувременно Господарят е близо до невъзвратима промяна в света. Има ли още надежда за града и човечеството?

Гийермо дел Торо и Чък Хоган продължават да са изпълнителни продуценти и главни сценаристи на сериала, правен по техните книги. Залозите в сюжета стават все по-големи, тъй като напастта напредва и ако добрите ще се справят с нея, това трябва да стане скоро. Групата обаче тепърва трябва да се справи със загубата от края на втори сезон, когато немъртвата бивша жена на Еф се справи с ключов нейн член. Ако сериалът продължи да следва логиката на книгите, този сезон би трябвало да е последен, но за това все още няма официално потвърждение.

Новите серии започват да излизат на 28 август.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

Честно сериала изцяло си следва негова логика ! Книгите сюжета след първи сезон е тотално различен, някой ключови герой в книгите си живеят до самия край, в сериала вече ги убиха или превърнаха… въобще тез си правят каквот им хрумне и както им хрумне, жалко добре почна ама вече само смучат от пръстите си.