Опознайте тайните на Москва с първата книга от поредицата „Тайният град“

Романът „Войните ги започват неудачниците“ на Вадим Панов и изд.“Колибри“ излиза на 25-ти юли

1Cover-Voinite-gi-zapochvat-neudachnitsite„Войните ги започват неудачниците“ е дебютният роман на Вадим Панов. Той слага началото на (ърбан) фентъзи поредицата „Тайният град“, която разказва за тайнствената страна на Москва – незрим град в града, обитаван от последните представители на изчезнали земни цивилизации.

По книгата са създадени интерактивен роман, който има версия, адаптирана за западните читатели (в която действието се развива в САЩ, а Тайният град е в Ню Йорк), сериал на РЕН ТВ, чийто първи сезон е излъчен през 2014г., както и настолна игра.

Понякога войните започват съвсем делнично. От коли, паркирани на обикновена московска улица, изскачат мъже с автомати… и откриват ураганен огън по група невзрачни дребосъци с червени кърпи на главите. Разбира се, веднага настава паника. Минувачите се разбягват хаотично, а един от тях обръща масата на уличното кафене и се скрива зад нея, като прегръща раницата си.

И постъпва правилно.

Защото, за разлика от повечето граждани, Артьом знае много добре какво ще последва. Една от причините за започващото клане се намира именно в тази раница.

Онова, което Артьом не знае, е, че в Тайния град войните избухват заради неудачници, но приключват с герои.

Не знае, поне засега…

 

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |