Нов трейлър за „Rogue One: История от Междузвездни войни“

Дарт Вейдър отново ще говори с гласа на Джеймс Ърл Джоунс, а Джими Смитс ще се появи като приемния баща на Лея Органа

Днес излезе пълен трейлър на първия самостоятелен филм от Вселената на „Междузвездни войни“ – „Rogue One: История от Междузвездни войни”, и напълно очаквано предизвика голям интерес в интернет. Освен много нови кадри и динамични екшън сцени, трейлърът повдига завесата към историята на филма и неговите ключови персонажи.

Във време на конфликти и страх, една група необичайни герои се обединяват в мисията да откраднат плановете за Звездата на смъртта – най-мощното оръжие за изтребление на Империята. Това ключово събитие в историята на „Междузвездни войни“ събира обикновени хора, които избират да извършат невероятен подвиг и по този начин стават част от нещо далеч по-голямо от тях самите.

Вече имаме и повече официална информация за главните герои:

  • Джин Ерсо (в ролята Фелисити Джоунс) е буйна, дръзка и гори от желание да влезе в битка срещу Империята. Свикнала да върши всичко сама, тя открива своето призвание в отчаяната мисия на бунтовниците.
  • Капитан Касиан Ендор (в ролята Диего Луна) е разузнавач от бунтовническия съюз с богат боен опит, спечелил уважението на бунтовническите войски с хладнокръвието и изобретателността си.
  • Соу Герера (в ролята Форест Уитакър) е ветеран от Войните на клонингите и водач на група бунтовници-екстремисти. Герера се е барикадирал на древния свят Джеда, където оказва продължителен отпор на имперската окупация. Под грубата му външност се крие харизматичен и загрижен лидер.
  • Боди Рук (в ролята Риз Ахмед) е изключителен пилот и техник. Практичен, но много неспокоен, Боди трябва да събере куража да се изправи срещу Империята.
  • Директор Орсън Креник (в ролята Бен Менделсон) ръководи високотехнологичните оръжейни разработки на Империята. Креник – жесток, но с блестящ ум – е обсебен от завършването на дълго отлагания проект за построяване на Звездата на смъртта, на който е заложил репутацията си.
  • K-2SO (Алън Тюдик) е препрограмиран имперски дроид по сигурността, който сега е лоялен на бунтовниците. Прагматичният дроид е ефективен агент под прикритие.
  • Чирут Имве (Дони Йен) вярва, че всички живи същества са свързани чрез Силата. Той е сляп, но въпреки това е изключително способен воин. Макар да не владее Силата, монахът воин е тренирал тялото си посредством интензивна физическа и психическа подготовка.
  • Бейз Малбус (Цзян Уен) е прагматичен войник, който се откроява с бабаитлък, контрастиращ на духовността и моралния компас на най-добрия му приятел Чирут Имве.

„Rogue One: История от Междузвездни войни” тръгва в кината на 16 декември 2016 на 3D, IMAX 3D и 4DX!

R1_Teaser_Bulgaria

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |