Нов трейлър за Westworld

Андроиди за вашето удоволствие.

Успя ли HBO да намери следващия „Игра на тронове“? Едва ли грандиозният успех ще бъде повторен, но ако има такава възможност, то Westworld е кандидатът с най-голям шанс. Разработван вече от години и закъснявал нееднократно, сериалът вече е готов за излъчване и ще тръгне след малко повече от месец. Гласят го за неделните вечери (понеделнишките у нас), също като Game of Thrones, което слага тежък товар на плещите на екипа, дори и да е предвождан от един от сценаристите на трилогията на Нолан за Черния рицар и „Интерстелар“. За да очакваме „Уестуърлд“ с още по-голямо нетърпение, телевизията пусна нов трейлър:

Засега изглежда, че адаптацията на филма от 1973 г. за малък екран ще бъде доста различна от оригинала на Майкъл Крайтън. Тук, вместо върху полудели андроиди, тероризиращи богаташите в суперуспешния увеселителен парк (не че такъв елемент няма да има), сериалът се фокусира върху по-екзистенциални теми като същността на живота, съществуването и съзнанието, докато засяга и проблемните въпроси за експлоатацията и свободната воля. Със сигурност проектът е с големи амбиции за нещо повече от обикновена историйка, което се доказва и от събраните таланти в актьорския състав – Джефри Райт, Антъни Хопкинс, Еван Рейчъл Ууд, Джеймс Марсдън, Ед Харис и др. Последният играе „мъжа в черно“, който е мистериозен персонаж, желаещ да освободи поробените в увеселителния парк.

Първият епизод се очаква да излезе на 3 октомври българско време. Стискаме палци българското HBO да не бави премиерата за страната и да го пуска също толкова бързо, колкото „Игра на тронове“.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |