Сънищата владеят света във Falling Water

Трейлър за новия сериал „Падаща вода“.

Ако можехте да влизате в сънищата на други хора, какво бихте направили? И до какви ужасяващи последствия би могла да доведе употребата на такава способност?  Новият сериал Falling Water ще разгледа тази интересна концепция, когато тръгне по телевизията с първия си сезон от 8 епизода. Фантастичната драма ще смеси елементи от „Генезис“ с „Кошмари от Елм Стрийт“ и щипка от „Осмо чувство“.

Според официалното резюме на сюжета става дума за трима наглед несвързани хора, които бавно осъзнават, че сънуват отделни части на един общ сън. Колкото по-дълбоко стигат, толкова повече разбират, че виденията в общия им сън може би са ключ към съдбата на света.

Продуценти са Гейл Ан Хърд („Живите мъртви“), Блейк Мастърс („Братство“) и наскоро починалият Хенри Бромуел („Вътрешна сигурност“). В главните роли са Лизи Брошер („Зловеща семейна история: Лудница“), Уил Юн Лий („Върколакът“) и Дейвид Аяла („Черният рицар“, „Пътят на Юпитер“).

Идеята определено звучи интересно и има потенциал да се превърне в интелигентно направен сериал със сложна концепция – кадрите в трейлъра загатват за нещо нестандартно. Разбира се, би могла да се реализира и като объркан сюжет с безинтересни герои – Лизи Брошер изглежда доста апатична в трейлъра, а и няма достатъчно акцент върху личните им истории, което би могло да отблъсне зрителите (и то повече отколкото абстрактната концепция със сигурност ще го направи – все пак повечето зрители търсят просто релаксиращо забавление, а не повдигане на философски въпроси, което няма как да не ореже рейтинга). Все пак, похвално е, че телевизията USA се е захванала с такъв проект, независимо от риска. Стискаме палци за добър и успешен краен продукт!

Премиерата в САЩ е на 14 октомври българско време.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

рин

Който не е чел Господарят на сънищата на Р.Зелазни да си навакса. Жалко точно тази актриса ми е Антипатична на Н-та степен.

Мира

Интересна идея. И визуално изглежда добре.

Иван Петков

Интересно изглежда, само дано да няма прекалено много драми.