Трейлър за Godzilla: Resurgence

Феновете на Гарет Едуардс да не бързат да се радват.

Очаквате ли с нетърпение продължението на „Годзила“ на Гарет Едуардс? Е, продължавайте да чакате, защото то няма да излезе скоро (със сигурност преди него ще бъде Kong: Skull Island, който ще представи огромната горила като част от споделената вселена с Годзила). Въпреки това обаче култовото японско чудовище не си почива. Наближава друг филм с него в главната роля, наречен Godzilla: Resurgence. Вижте трейлъра за него:

Ако се чудите защо ефектите са като от 80-те години, то е защото родината на филма е не САЩ, а Филипините. Въпреки очевидните недостатъци в бюджета и дизайна, продуцентите явно се готвят да атакуват световната сцена, тъй като са включили много американски герои и реплики на английски (а дали няма и целият филм да бъде на английски?). Няма значение дали ще успеят да пробият или не, защото Токио ще бъде разрушен от гигантското чудовище за пореден път.

Филмът излиза на 31 август на Филипините, като няма да стигне до българските кина, но може и да го намерите в някой торент не след дълго.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |