Zapped! == обновена с трейлър ==

Минисериалът ще разказва историята на Брайън – обикновен човек, попаднал в магическа реалност

zapped„ Zapped!” е странен, но интригуващ проект, който стартира на 13 октомври по британския канал  Dave (собственост на UKTV и дом на небезизвестния сай-фай комедиен сериал Red Dwarf). За сега сериалът е по-скоро минисериал, тъй като първи сезон ще се състои само от три епизода от по 40 минути.

Сюжетът ще ни представи историята на Брайън Уийвър (Джеймс Бъкли), който води скучен и еднообразен живот, докато не е  прехвърлен от странен инцидент в паралелна реалност. Брайън намира убежище в местна кръчма, където се запознава със собственика – бивш  воин на име Хърман (Луис Емерик), с некадърната гадателка Барбара (Шарън Руни), откаченият магьосник Хауъл (Пол Кай) и още цял куп екзотични и плашещи местни образи. Брайън отчаяно търси начин да се върне в нормалния свят, но новите му „приятели“ не са му от голяма полза в това начинание, а непознатата реалност го изправя пред цял куп предизвикателства.

Участват още Кенет Колард, Стийв Куган, Катрин Дрисдейл, Миранда Хенеси и др. Режисьор на сериала е Дейв Ламбарт, а сценаристи – Пол Пауъл, Уил Инг и Дан Гастър.

За съжаление, както изглежда е обичайно за повечето нови английски сериали, рекламните материали, съпътстващи новината, са меко казано оскъдни. Нямаме изобилие от постери, промо снимки, трейлъри и тийзъри… Все пак, сюжетът изглежда обещаващо свеж и необичаен и поне заради това, че се откроява от масата нови сериали (повечето от които са или със силен процедурен елемент, или супергеройски, или римейк на нещо), заслужава да му се отдели известно внимание.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

рин

Новият сезон ми е забавен, тази година от 3 на 6 епизода, явно първият сезон им се е яднал.

Петя Ивайлова

Ще го гледам, ако се появи някъде. За сега даже трейлъра не можах да открия. 🙂

Петър Атанасов

Тъкмо онзи ден му видях реклама по Dave (в момента съм в Англия). Изглежда много евтин, също като Red Dwarf, ако не и повече, но може и да е забавен и неочаквано интелигентно направен (също като Red Dwarf 🙂 )