Frequency – описание и трейлър за сезон 1

Нов драматичен сериал, който ще проследи Ефекта на пеперудата.

„Пряко включване“ ще започне на 6 октомври за България и е нова творба, която ще изследва последиците от Ефекта на пеперудата. Отчасти е базиран на едноименния филм от 2000 година. Ето и описанието на сериала, публикувано в социалните мрежи:

Frequency-Posters-frequency-cw-39868481-843-1200

„Той се обади през 1996, тя вдигна през 2016“

Детектив Рейми Съливан винаги е искала да докаже, че се отличава от баща си. През 1996, когато е била на осем, полицай Франк Съливан оставя нея и майка ѝ, Кели, за да се внедри под прикритие. След това става корумпиран и бива убит. Или поне това е официалната версия. Много малко хора знаят за начинанието на Франк. Един от тях е Стан Морено, който в наши дни е издигнат до заместник-шеф на полицията в Ню Йорк. Партньорът на Франк пък е приятел и ментор на неговата дъщеря. Рейми дори не може да говори за баща си, дори пред отдадения ѝ приятел, Даниел, или пред Гордо – най-добрият ѝ приятел от детството.

Сега, 20 години по-късно, Рейми е зашеметена, когато чува познат глас от отдавна повреден радио-предавател. По някакъв начин Франк успява да се обади през десетилетията – от 1996. И двамата са объркани и шокирани, но Рейми успява да предупреди баща си, че тайните далавери, които върти, ще го отведат до смъртта му. Въоръжен със това знание, той успява да се спаси, но едновременно с това, двамата отключват поредица от събития, които драматично променят настоящето на Рейми. Последствията са трагични. Разделени от двадесет години, баща и дъщеря се свързват чрез честота, която само те двамата чуват, но ще могат ли да пренапишат историята на техните животи без да рискуват да загубят някого, когото обичат?

На Комик-Кон в Сан Диего беше представен първият трейлър, който обобщава пилотната серия, а телевизията вече публикува и промо клип.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

SargoS

Ем да, все някой ще се прежали да направи сефтето и да каже дали си струва 🙂

Петър Атанасов

Дано да не съм прав 🙂 Но не вярвам, да са само 4 епизода, по-скоро просто още няма информация колко ще са точно и за какво ще става дума в останалите. Иначе щяха да го промотират като минисериал, не като сериал. Дано да не е процедурен. Пък и затова е този сайт – ако се окаже, че бъркам в първоначалните си впечатления, вие ще ме поправите, ще кажете дали е добър или не, и тогава ще реша окончателно дали да гледам или не 🙂

SargoS

Гледам, че сериала ще е бая късичък- 4 епизода, така че не мисля, че има шанс да е процедурно шоу. Най- вероятно ще си е една история разказана в 4 части и толкоз.

Петя Ивайлова

😀 Но, героите във филма разследваха само едно престъпление – за сериен убиец, който застрашава майката на протагониста. Ако и тук стават непрекъснати промени в настоящето, както в оригинала, няма как да е процедурно шоу – ще трябва да се съсредоточат върху проблемите си.

Петър Атанасов

Йее, баща и дъщеря ще разследват престъпления, говорейки си по радиото 🙂 Засега планирам да го пропусна.

Петя Ивайлова

Един от новите сериали, които очаквам с нетърпение! 🙂