6 коментара
Image1

Frequency – описание и трейлър за сезон 1

Нов драматичен сериал, който ще проследи Ефекта на пеперудата.

„Пряко включване“ ще започне на 6 октомври за България и е нова творба, която ще изследва последиците от Ефекта на пеперудата. Отчасти е базиран на едноименния филм от 2000 година. Ето и описанието на сериала, публикувано в социалните мрежи:

Frequency-Posters-frequency-cw-39868481-843-1200
„Той се обади през 1996, тя вдигна през 2016“

Детектив Рейми Съливан винаги е искала да докаже, че се отличава от баща си. През 1996, когато е била на осем, полицай Франк Съливан оставя нея и майка ѝ, Кели, за да се внедри под прикритие. След това става корумпиран и бива убит. Или поне това е официалната версия. Много малко хора знаят за начинанието на Франк. Един от тях е Стан Морено, който в наши дни е издигнат до заместник-шеф на полицията в Ню Йорк. Партньорът на Франк пък е приятел и ментор на неговата дъщеря. Рейми дори не може да говори за баща си, дори пред отдадения ѝ приятел, Даниел, или пред Гордо – най-добрият ѝ приятел от детството.

Сега, 20 години по-късно, Рейми е зашеметена, когато чува познат глас от отдавна повреден радио-предавател. По някакъв начин Франк успява да се обади през десетилетията – от 1996. И двамата са объркани и шокирани, но Рейми успява да предупреди баща си, че тайните далавери, които върти, ще го отведат до смъртта му. Въоръжен със това знание, той успява да се спаси, но едновременно с това, двамата отключват поредица от събития, които драматично променят настоящето на Рейми. Последствията са трагични. Разделени от двадесет години, баща и дъщеря се свързват чрез честота, която само те двамата чуват, но ще могат ли да пренапишат историята на техните животи без да рискуват да загубят някого, когото обичат?

На Комик-Кон в Сан Диего беше представен първият трейлър, който обобщава пилотната серия, а телевизията вече публикува и промо клип.

https://www.youtube.com/watch?v=BL8Rl2n2C6Y

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата