z-rex-2-1

Зомби-динозаври в евтина пародия

Трейлър за Z-Rex: Jurassic Dead.

Мислехте, че динозаврите отдавна са умрели? Правилно сте мислели, но това не значи, че сме в безопасност от огромните хищници, владели някога Земята, защото те могат да се върнат и да ни подгонят като зомбита! Едновременно малоумната и гениална идея е дошла на неизвестните Милко Дейвис и Томас Мартуик – само за справка, те нямат нищо общо с Sharknado, а Syfy вероятно се пукат от завист, че не са го измислили първи.

Вярвайки в потенциала на зомби-динозаврите, Дейвис и Мартуик продуцират Z-Rex: Jurassic Dead като евтина пародия на „Джурасик парк“ и актуалната вълна от зомби филми и сериали. В главните роли са мускулести хора, чиито имена не сте чували, освен ако не сте върли фенове на кеча и бодибилдинга. Сюжетът се върти около „надрусан учен, който се съюзява с Оста на Злото, за да срине Съединените американски щати с електромагнитни импулси, зомбифициращ газ и най-съвършеното чудовище – З-Рекс. Когато съдбата принуждава отряд от нацепени войници и група хипстъри-колежани да свършат нещо по въпроса, ситуацията се обръща на хаотичен хищническо-гръмотевичен екшън“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Въпреки че трейлърът е жалък, трябва да се признае, че идеята има потенциал да бъде забавна, просто не в този си вид. Но в свят, в който „Акулонадо“ е тотален хит сред телевизионната аудитория, със сигурност ще се намерят достатъчно фенове, които да оценят положително независимо продуцирания Z-Rex: Jurassic Dead. Още няма насрочена премиерна дата, но зомби-динозавърът едва ли ще се забави много.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата