stitchers-hack-the-case

Stitchers подновен за трети сезон

Въпреки слабия си рейтинг, сериалът ще има още епизоди.

Ако обичате криминални сериали с фантастичен елемент, сега не е лош момент да наваксате със Stitchers. В него главната героиня използва иновативна технология, за да се „пришива“ в последните спомени на жертвите на убийства и да решава заплетените им смъртни случаи. Въпреки че сериалът не е сред най-популярните, неговата телевизия-майка, Freeform (бившата ABC Family), официално го е подновила за трети сезон.

Новината идва от Кери Бърк, изпълнителен вицепрезидент на Фрийформ: „Разпалената фенбаза на Stitchers даде ясно да се разбере, че иска да гледа още от този сериал, и ние я послушахме. Stitchers се доказа като постоянно силен изпълнител и ние сме горди от факта, че той отдава дължимото на #умнитемомичета навсякъде“. Последното се отнася за главната героиня, която е много интелигентна и упорита, с което явно вдъхновява младите момичета да следват примера й.

stitchers

Определението на Бърк за „постоянно силен изпълнител“ изглежда доста разтегливо, тъй като всеки епизод от втори сезон е гледан средно от по-малко от 400 000 души, което е с над 50% по-малко от първи сезон (донякъде вината е на промяна в програмната схема, заради която сериите са излъчвани в по-късен час спрямо тези от миналата година). Шумът в интернет около него е доста слаб, а новината за подновяването си е изненадваща, предвид ниските рейтинги и факта, че последният епизод от втори сезон излезе през май месец (обикновено подновяванията стават по-бързо, за да има време екипът да се подготви за следващата година).

От друга страна, Stitchers е вторият най-успешен сериал на Freeform след „Ловци на сенки“ и третият най-популярен в дигиталните платформи. Телевизията отчаяно се нуждае от възможности за запълване на програмата, тъй като свършват най-големите й хитове – „Малки сладки лъжкини“ и „Разменени при раждането“. Dead of Summer също не се справи добре в рейтингово отношение и неговата съдба още не е решена, но кой знае – ако Stitchers се смята за „постоянно силен изпълнител“, то и „Лято на смъртта“ може да се завърне с още епизоди.

Трети сезон ще има десет епизода и ще се завърне по някое време през 2017 г.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата