Запознайте се със Супермен

Мъжът от стомана пристига в „Супергърл”

melissa-benoist-supergirl-tyler-hoechlin-supermanКакто вече знаете, сериалът „Супергърл” смени телевизията си (и отиде в CW, която излъчва „Стрелата”, „Светкавицата” и „Утрешните легенди” – т.е. където му е мястото). Смело може да предположим, че втори сезон ще бъде доста по-различен и вълнуващ от първи (макар, че новият канал, по който ще се излъчва сериала, разполага със значително по-малък брой зрители и вероятно значително по-малко пари). Освен големият кросоувър между четирите сериала за супергерои на DC, важна промяна във втория сезон ще бъде и появата на Супермен.

Преди около седмица телевизия Си Дабълю разпространи първите кадри с новия Супермен (в ролята – Тайлър Кеклин). Изглежда Клар Кент се вписва отлично във вселената на сериала, дори до толкова, че поне от трейлърите може да се остане с впечатление, че ролята му е главна, а не просто поддържаща.

Според предварителната информация, Супермен ще има значимо участие във втори епизод от сезона, когато ще се наложи да изглади различията си с марсианеца Ханк Хеншоу, за да заловят заедно престъпник със суперсили.

Супермен, който ще видим в сериала, ще бъде напълно отделен от този, когото зрителите познават от кино-вселената на DC. Той ще бъде значително по-спокоен и лъчезарен, което, разбира се подхожда на общия тон на шоуто. Създателите на „Супергърл” разкриват, че са се вдъхновили за създаването на образа от различни източници – както от дългата комиксова история на персонажа, така и от старите филми и сериали, дори от Супермена на Джордж Рийвс (който се превъплъщава в тази роля през 1950г.) и сериалът от деветдесетте „Лоис и Кларк: Новите приключения на Супермен”. Кларк Кент/Супермен ще бъде улегнал и уверен в себе си – супергерой, който е намерил своето място в света и чиято роля в случая е да подкрепи братовчедка си и да я вдъхнови за по-големи подвизи.

СамиятТайлър Кеклин сподели, че е бил приятно изненадан и поласкан, когато създателите на сериала – Грег Берланти и Андрю Крайсбърг направо са му предложили ролята (без прослушване). Неговият любим Супермен е Кристофър Рийв (който изпълнява ролята в „Супермен: филмът” от 1978г, както и в продълженията от 1980г и 1983г.), но той ще се стреми да създаде своя версия на супергероя, без да имитира никого.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Аз предполагам, че Бари ще намери някакъв начин да стигне до нея (както стана в сезон 1 на „Супергърл“)… Или това, или ще се окаже, че Земя 3 е нейната (тази, от която е Джей Гарик). Но нали Джей беше пленник на Зуум от много години и няма как да знае какво се е случвало и какви са съвременните герои там (Кларк се е разкрил преди няоклко години, а Кара – от 1).

Петя Ивайлова

И на мен ми харесва, че вече ще дават и Супермен, само се чудя как ще се впише в пресичанията с останалите сериали – той не е ли по-силен от всички, ще ги засенчи? Всъщност, още не си представям как въобще ще направят кросоувър, като в първи сезон потвърдиха, че Супергърл е в друга вселена – трябва да се престорят, че това прескачане на Светкавицата никога не се е случвало…

Рин

Go Tайлър go 😉 еее дочакахме Супермен да се появи, без него щеше да е глупав сериала, даже трябваше да се появи в първи сезон още, но имаха и все още имат какво да учат хората зад сериала още… Един от актьорите заради, които се мъчих да гледам „младия върколак“ , докато не го махнаха с другия интересен герой, после стана детска градина, дано тук има по голяма и стабилна роля, макар че ме съмнява, то и тук имаме малко след детската градина сериал… лол