2 коментара
dirk-gentlys-holistic-detective-agency-sdcc-bbc-america

Холистичният детектив ще разследва случаи и догодина

Сериалът „Дърк Джентли. Холистична детективска агенция“ е подновен за втори сезон.

dirk-gentlys-holistic-detective-agencyМакс Ландис може и да не ви е най-познатият сценарист, но тази година е особено продуктивен. Нетфликс се съгласи да му плати повече от три милиона долара за сценарий на фентъзи-трилър, на име Bright, в който ще участва Уил Смит, а режисьор ще бъде Дейвид Айер. Syfy му поръча пълен сезон на Channel Zero, а BBC America му даде шанс с адаптацията на романа на Дъглас Адамс „Дърк Джентли. Холистична детективска агенция“. Е, вече и последното е успех, защото официално му е поръчан втори сезон!

С Илайджа Ууд и Самюъл Барнет в главните роли, сериалът заработи като цяло позитивни ревюта, като повечето критики се отнасят до промените спрямо оригиналния материал. На много от зрителите обаче новата интерпретация им харесва. Специално за тях догодина ще има 10 епизода (с 2 повече от сегашните 8).

В сериала става дума за „холистичния“ детектив Дърк Джентли и пиколото без късмет Тод. Двамата обединяват усилията си, за да разкрият заплетена мистерия (всеки сезон мистерията е различна). Междувременно, дуото се сблъсква с редица абсурдни, понякога и зли персонажи, които винаги са свързани със случая на Дърк, дори да не го знаят. Dirk Gently’s Holistic Detective Agency впечатлява с нестандартните си структура и сюжет, както и с това, че всички наглед случайни герои и паранормални явления са свързани с убийството, разследвано от детектива (на публиката все още й предстои да се убеди в това, тъй като в излъчените дотук епизоди не се вижда кой знае каква свързаност).

Епизодите от текущия сезон излизат в неделите българско време, като последният ще излезе на 11-ти декември сутринта. Все още имате време да дадете шанс на шантавия детектив и стресирания му асистент.

 

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата