1 коментар
mass effect andromeda

Трейлър и подробности за Mass Effect: Andromeda

Най-накрая виждаме кадри от дългоочакваната игра.

Честит седми ноември на патерица! Това е празникът на феновете на Mass Effect (благодарение на известната в играта абревиатура N7), на който винаги се случват хубави неща. Тази годинат подаръкът са купища новини и два трейлъра за четвъртата игра в поредицата, Mass Effect: Andromeda.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Както можеше да се очаква – страхотни визии (играта е направена за 4K) и епична история! Жалко, че не видяхме лицето на лошия извънземен накрая, но в гръб изглежда доста внушително. Основната визия на главния герой (която, естествено, ще може да бъде променяна) също е сполучлива, имаме и задължителното асари. Гласът на разказвача принадлежи не на главния герой или на злодея, а на бащата на Райдър, новия главен герой.

Но какво е pathfinder и къде се развива историята? За повече отговори и информация относно сюжета на следващата игра от популярния франчайз можете да гледате следващото клипче. То е ориентация за новобранците в инициативата Андромеда – мисията, която ще разпростре влиянието на хората и останалите раси от Млечния път в галактиката Андромеда.

https://www.youtube.com/watch?v=MjfIPkv4WDY

Главните герои ще бъдат брат и сестра, така че ако си изберете да играете с единия пол, другият главен герой ще бъде от противоположния. Отново ще имаме „мисии за лоялност“ на всеки герои, които да задълбават по-дълбоко в техните лични истории. Това беше един от най-сполучливите аспекти на Mass Effect 2 и една от критиките към третата част беше именно липсата му. Как точно ще се развият тези мисии в четвъртата част обаче е мистерия, тъй като героите ще са зарязали своите близки и познати, всичко в галактиката им, което изключва разрешаването на стари техни проблеми или връщане в места от миналото им. Известно е обаче, че този път мисиите няма да оказват влияние върху края на играта, а просто ще служат за допълнителен материал, през който играчите да минат. Това ще бъде възможно и след завършване на главната мисия.

Ще се завърнат и много от познатите ни раси като турианите, силурианите и др. Ако ви е интересно да се присъедините към инициативата Андромеда през уебсайта, ще получавате новини и информация за всяка от трите „арки“, както и за по-малките превозни средства и устройства, които ще се използват в играта. Ще се предлагат също deluxe и super deluxe версии на ME:A, в които ще има ъпгрейднати версии и физически модели на популярното „мако“, с което героите изследваха планети в старите игри. Нововъведение за четвъртата част ще бъде мултиплейърът, като записванията за предварителните тестове са започнали, но все още не е известно какво точно ще предлага.

Mass Effect: Andromeda се очаква в началото на 2017, макар че винаги има шанс да бъде допълнително забавена за дошлифоване.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата