expanse-2

Нов трейлър за втори сезон на The Expanse

Мирише на война.

„Експанзията“ може и да е с една идея по-прехвален сериал от необходимото, но не може да се отрече, че е сред най-добрите космически предложения в момента (не че те са много). В началото на следващата година ще видим неговия втори сезон и ще разберем как продължава историята на кораба Росинанте (който няма търпение да чака, винаги може да си купи книгите – издадени са на български).

Новината за появата на извънземната субстанция се разпространява и причинява големи притеснения на Земята, Марс и Астероидния колан – трите страни, които може би е неизбежно да влязат във военен конфликт всеки момент. Човечеството е започнало да покорява звездите, но все още се държи само за гушата. Ще успеят ли нашите герои да свалят напрежението или скоро ще трябва само да търсят начин да оцелеят в неизбежния сблъсък?

https://www.youtube.com/watch?v=06EIAuYRRTw

The Expanse започва на 2 февруари наше време с двоен епизод, след което ще ни останат още 11. Ако се съди по добрите отзиви в интернет и подновяването на по-зле представящите се Killjoys и Dark Matter, „Експанзията“ също има много голям шанс за трети сезон, но нека да не избързваме със събитията и да видим какво са ни подготвили за втори. Syfy все още не са се завърнали категорично към миналата си слава, но не може да им се отрече, че опитват.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата