sup-flash-leg

Трейлъри за следващите епизоди на Supergirl, Flash, Legends of T.

Какво ни очаква във вторите половини от текущите сезони на „Супергърл“, „Светкавицата“ и „Легендите на утрешния ден“?

Настъпи времето на коледните и новогодишните празници, което винаги е причина интересните сериали да бъдат прекъсвани за по месец-два. Такъв е случаят и с комиксовите сериали на CW. Почивките им обаче няма да траят прекалено дълго, а трейлърите за следващите епизоди ще ни държат поне малко топло докато сериалите се завърнат в ефир.

Supergirl завърши първата си половина още през ноември, а се завръща на 24 януари българско време. Новите епизоди изглеждат доста добре като ефекти и декори. Виждаме някакъв портал и вероятно чужда планета, на която Кара кърви. Дихен Лахман се завръща като Рулет, а Джеймс Олсън още мачка като Пазителя (въпреки подигравките, които феновете отправят към костюма му).

https://www.youtube.com/watch?v=O91JzoGp73M

Ден по-късно се завръща и The Flash. След зловещото видение от бъдещето, което получи, Бари ще се опитва да предотврати смъртта на Айрис. Ще има и още погледи в бъдещето, но едва ли те ще са особено полезни на героите като подготовка за предстоящите събития – пътуването във времето обикновено е с непредсказуеми последствия. „Светкавицата“ се завръща на 25 януари наше време.

https://www.youtube.com/watch?v=Rzd58q6qtPs

На 25 януари се завръщат и Legends of Tomorrow с „Похитителите на изчезналия кивот“. Новите епизоди ще запазят същите експлозивност и луди идеи като предишните, а по някое време ще се изправят и срещу Legion of Doom – Антисветкавицата, Деймиън Дарк, Малкълм Мерлин и, може би, ако се съди по историите от комиксите, Капитан Студ, който би трябвало скоро да се присъедини към злодейското обединение. Предстои да видим и дългоочакваното завръщане на Рип Хънтър.

https://www.youtube.com/watch?v=Zt–ze3CuGU

Само за „Стрелата“ още няма такъв трейлър, но вероятно ще се появи съвсем скоро.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата