z-nation

Z Nation подновен за четвърти сезон

Зомби нацията е успех за Syfy.

„Живите мъртви“ може да са най-успешният зомби сериал, но по-евтините пародии също могат да носят пари. Такъв е случаят сът Z Nation на Syfy, който продължава да е сред 10-те най-гледани продукции на телевизията дори в третия си сезон. Последният излъчен епизод е събрал 1,2 милиона зрители, почти 500 000 от които са в ключовата демографска група 18-49, към която се стремят рекламодателите. Трети сезон като цяло пък има ръст от 2% в броя на зрителите спрямо втори сезон – процентът вероятно ще се увеличи след като излязат последните два епизода.

По този повод телевизията е решила да го поднови за още една година, като четвърти сезон ще има 13 епизода и ще се излъчи през 2017 г. Карл Шефър отново ще е главен сценарист, а в главните роли (засега) остават Анастасия Баранова, Ръсел Ходжкинсън, Нат Занг и Емилио Ривера. „Зет нация“ е от продуцентите на „Акулонадо“, което обяснява любовта на сериала към странните и пародийните моменти. От време на време обаче се случва и евтиният на вид сериал да извади някоя добра драматична история за някой от героите си.

Финалът на настоящия сезон ще излезе на 17 декември наше време, а утре ще можем да гледаме 12-ти епизод (пред-предпоследния). Ето и промото към него, като илюстрация на казаното по-горе за странните и пародийни моменти в зомби-сериала. По-долу има и трейлър за 13-ти епизод, който ще е по-свързан с основната история.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата