Feite

За малките феи

Излезе книжката „Феите“ на Алисън Малоуни, издателство „ИнфоДАР“.

Изображение с име: Feite ccАко познавате някоя малка фея, която се нуждае от подарък, то „ИнфоДАР“ има предложение за вас – луксозната детска книжка „Феите“ на Алисън Малоуни с илюстрациите и художественото оформление на Патриша Мофет. Тя е едва 32 страници, на цена от 27,99 лв., но върви с пакет крилца, които момиченцата да си прикачат с панделка и да се превъплътят в приказните същества.

Много отдавна Титания, кралицата на феите, заповядала тайните на нейното кралство никога да не бъдат разкривани на външния свят. Имало обаче деца с прашинки звезден прах в душите, затова кралицата на феите решила, че те заслужават да надзърнат във въшебната й страна.

Отвори страниците на тази книга и влез в блестящо кралство на вълшебство и магия. От горските духчета до градинските пикси, от водните нимфи до домашните елфи, тук са феите, които живеят около нас!

Изследвай загадъчния свят на Вълшебната страна, надникни във великолепния замък на кралицата и научи кои са най-прочутите феи, от Камбанка и Феята със сините коси до лошата фея от „Спящата красавица”. Тук ще откриеш, че роклите от копринена паяжина са хит във вълшебната мода, и ще разбереш какво представляват вълшебните пръчици и магическият прах.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата