leftovers

Тийзър за „Останалите“

Последният сезон наближава.

The Leftovers определено не се оказа хита, за който го гласяха от HBO, но пък може да се похвали със значително повишаване на качеството във втори сезон. Дори и в момент на възход обаче, телевизията и Деймън Линделоф, главният сценарист, решиха да направят още само един сезон, с който да завършат нещата. Естествено, завършекът звучи много относително, при положение че самият Линделоф нееднократно е заявявал, че няма намерение да отговаря на голямата мистерия в сериала, а именно – къде са изчезнали двата процента от човечеството. На всичкото отгоре, финалният сезон се позабави с около година и чак тази пролет ще видим края на историята. Линделоф и Том Перота (авторът на книгата, по която е правен сериалът) обаче смятат, че почивката им е дошла добре и са я използвали, за да изпипат последните епизоди така, че да се харесат още повече на публиката.

В първия тийзър за новите серии виждаме общо взето всички важни герои от сюжета, които прекъсват заниманията си, за да погледат самолет в небето, изписващ зловещ надпис…

https://www.youtube.com/watch?v=qj1tpBYiHnU

Малко се знае за следващите серии, но ни е известно, че Кевин Гарви, Нора Дърст и останалите от семейството им ще се отправят към Кевин Младши, който по последни данни е научил нещо повече за мистериозното събитие, накарало толкова много хора да изчезнат. Липсват от трейлъра обаче Ерика Мърфи, злата Мег, както и Джил и Том Гарви. Самолетът вероятно е управляван от член на сектата, която едва ли ще престане да създава проблеми на мирните хорица. Едва ли обаче той е част от сюжета – по-скоро сигурно служи за тийзър на това, което предстои. А и не лъже – наистина повече серии след тези няма да има.

Премиерата на трети сезон е на 17 април.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата