Lucifer подновен за трети сезон

22 епизода ще се излъчат в края на тази и началото на следващата година.

Fox взе малко странно решение, когато отреди оставащите шест епизода от втори сезон на „Луцифер“ да се излъчат чак през май и юни, около 4 месеца след последно показаната серия. То притесни феновете, че телевизията възнамерява да спре сериала поради слабите рейтинги и затова последните епизоди се забутват за лятото (когато хората и без друго предпочитат да са навън, а не вкъщи пред телевизора).

За щастие, оказа се, че телевизията все още има вяра в своя дявол. Fox обявиха, че ще има трети сезон на Lucifer с цели 22 епизода в него. Хедонистичният детектив ще продължи да наказва злодеи и да разследва убийства с демоничните си сили и подкрепата на красивата Клои Декър.

Президентът на отдел развлечения във Fox, Дейвид Мадън, казва следното относно подновяването: „Луцифер“ е от онези редки сериали, които започват силно още отначало, след което стават все по-добри и по-добри. Том, Лорън и целият актьорски състав направиха персонажите триизмерни, а екипът по продукцията – Джери, Лен, Джонатан, Джо и Илди – е един от най-добрите в занаята. Искаме да благодарим и на партньорите ни от Уорнър Брос за техния ангажимент към сериала и чакаме с нетърпение да видим накъде ще ни отведе иновативното шоу в трети сезон“.

Заедно с новината е обявено и резюмето на сюжета за следващия епизод, който ще излезе на 2 май – „Луцифер е изчезнал и прекъснал всякакви контакти със семейството си и полицейското управление след разминаването на Клои на косъм от смъртта. Но убийството на китарист-изгряваща звезда го кара да се върне – с нова мистериозна жена. Междувременно, майката на Луцифер (Триша Хелфър) е открила, че има начин най-накрая да го върне в Рая“.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Даниел

чакам третия сезон с нетъкпение

рин

Чакаме новите 10тина епизода (9) от 2ри сезон :), има да почакаме за 3ти, не бързай 🙂

Борислава

Страхотен сериал с нетърпение чакам трети сезон

Nedev88

Мен не ме впечатлява. Личи си, че е направен, за да привлича женска аудитория родена след 85-та година. Идеята е интересна, но изпълнението е пошло.

Славяна

Влюбих се в дявола. Така мога да опиша първия сезон иии част от втория.. Но естествено успяват с всеки епизод по-малко дa ми убият любовта.. Не харесвам и никога няма да захаресвам сериали, в който всеки епизод е част от обща сюжетна линия. Винаги съм предпочитала сериали с „епизод за епизод“ идея и за това „Луцифер“ ме спечели веднага.. докато не го скапаха. А Луци вече не е толкова интересен, когато е влюбен… Аман! Дано да оправят нещата с последните епизоди на втори сезон и да разкарат тъпата майка, че направо ми иде да си изхвърля лап топа като я видя на екрана!!!