5 коментара
Lucifer-set-visit

Lucifer подновен за трети сезон

22 епизода ще се излъчат в края на тази и началото на следващата година.

Изображение с име: luciferposterFox взе малко странно решение, когато отреди оставащите шест епизода от втори сезон на „Луцифер“ да се излъчат чак през май и юни, около 4 месеца след последно показаната серия. То притесни феновете, че телевизията възнамерява да спре сериала поради слабите рейтинги и затова последните епизоди се забутват за лятото (когато хората и без друго предпочитат да са навън, а не вкъщи пред телевизора).

За щастие, оказа се, че телевизията все още има вяра в своя дявол. Fox обявиха, че ще има трети сезон на Lucifer с цели 22 епизода в него. Хедонистичният детектив ще продължи да наказва злодеи и да разследва убийства с демоничните си сили и подкрепата на красивата Клои Декър.

Президентът на отдел развлечения във Fox, Дейвид Мадън, казва следното относно подновяването: „Луцифер“ е от онези редки сериали, които започват силно още отначало, след което стават все по-добри и по-добри. Том, Лорън и целият актьорски състав направиха персонажите триизмерни, а екипът по продукцията – Джери, Лен, Джонатан, Джо и Илди – е един от най-добрите в занаята. Искаме да благодарим и на партньорите ни от Уорнър Брос за техния ангажимент към сериала и чакаме с нетърпение да видим накъде ще ни отведе иновативното шоу в трети сезон“.

Заедно с новината е обявено и резюмето на сюжета за следващия епизод, който ще излезе на 2 май – „Луцифер е изчезнал и прекъснал всякакви контакти със семейството си и полицейското управление след разминаването на Клои на косъм от смъртта. Но убийството на китарист-изгряваща звезда го кара да се върне – с нова мистериозна жена. Междувременно, майката на Луцифер (Триша Хелфър) е открила, че има начин най-накрая да го върне в Рая“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата