1 коментар
Image9

Необичайно пресичане между Светкавицата и Супергърл

Грант Гъстин и Мелиса Беноа ще покажат малко повече талант от обикновено.

В края на март месец тази година историите на „Светкавицата“ и „Супергърл“ ще се преплетат още веднъж, но по невиждан досега начин. И под „невиждан“, по-скоро имам предвид „нечуван“! Слухове относно това се носеха от доста време. За повечето дългогодишни фенове на актьорите е известно, че както Грант Гъстин (Бари Алън), така и Мелиса Беноа (Кара Данвърс / Зор Ел) са си партнирали и в друг сериал – мюзикъла „Клуб веселие“ на Раян Мърфи („Зловеща семейна история“ и „Кралици на ужаса“). Усещам, че отлагам следното изречение, може би защото ще прозвучи твърде странно – в края на март месец ни очаква музикален кросоувър. И под музикален имам предвид мюзикъл… в стила на Бродуей!

Информацията беше обявена по време на прес-тура на тазгодишната Асоциацията на критиците от продуцента на двете предавания Грег Берланти. И е донякъде успокояващо, но не чак толкова, че песните ще бъдат написани от носителката на Еми Рейчъл Блум. Самата тя е известна със собствения си сериал по The CW, “Crazy Ex-Girlfriend”, в който играе главната роля.

Едва ли ще се изненадате, ако ви кажа, че „Шантавата бивша“ е комедиен мюзикъл. Актрисата-комедиант пише повечето си песни по ироничен и изключително забавен начин, наблягайки на буквалното. Ето и част от нейното „гениално“ творчество:

https://www.youtube.com/watch?v=XSzr0tMsKAY

Едва ли ще бъде нищо особено, ако Грант обикаля наоколо, пеейки, че е „Най-бързият човек на света, което ще значи, че дори Юсеин Болт няма да го стигне“, или ако Мелиса спомене един-два пъти, че „няма нищо антифеминстко“ в името на героинята й, която между другото е „направо супер, дори и в понеделник сутрин“.

Няма как да завърша тази статия без да ви уверя, че актьорите определено могат да пеят. Но да сложа видеоклип от „Glee” ще бъде твърде предсказуемо. Вместо това ви предлагам да си спомните една меко-казано забавна сцена между Бари и Кейтлин още от сезон 1:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Нови епизоди на „Супергърл“ излизат всеки вторник за България. „Светкавицата“ излиза на следващия ден – всяка сряда за България.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата