sharknado

Снимат Sharknado 5 в България

Акулонадото няма да подмине милата ни родина.

Поредицата, която се наслаждава на абсурда – Sharknado, продължава с пълна сила. След като Северна Америка практически беше разрушена от акулонадотата на първите четири филма, логично беше феноменът да стане световен (космосът вече беше посетен от акулите още в третия филм). И, разбира се, къде другаде да бъде следващата му спирка, ако не в България?!

Продуцентите от компанията Asylum (те стоят и зад сериала Z Nation) обявиха, че вчера са започнали снимките на следващия филм именно у нас. Не се знае дали ще послужим за фон на някоя по-важна държава или наистина действието ще се развива в България, но е известно, че снимки ще се проведат в още пет държави, а сюжетът ще прескача между различни места (изтекла страница от сценария разкрива сцена пред Бъкингамския дворец, знае се и за Австралия). Завръщат се Иън Зиринг, Тара Рийд и Каси Сербо в ролите си на Фин Шепард, Ейприл Уекслър и Нова. Режисьор отново ще е Антъни С. Феранте.

Изображение с име: Sharknado-3-Oh-Hell-No-outer-space-flying
Кадър от „Акулонадо 3: А, не, по дяволите!“

Според официалното съобщение, „Докато голяма част от Северна Америка е в руини, останалият свят се готви за неизбежното – глобално акулонадо! Фин Шепард и семейството му трябва да спрат това бедствие преди Земята да бъде напълно унищожена“. Syfy напомнят също, че „Четвъртият филм свършва с Айфеловата кула изтръгната от Париж и стоварена върху Ниагарския водопад – смразяващо напомняне, че никой никъде не е в безопасност“.

Премиерата в САЩ ще бъде по някое време тази година, вероятно лятото. Снимките в България пък може да са повод най-накрая и някоя родна телевизия да се захване с поредицата, за да обслужи феновете на нарочно тъпите филми и у нас.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата