Travelers и The OA подновени за втори сезони

„Пътешественици“ ще се борят за нашето бъдеще и тази година, а ОА ще задълбава в мистерията си.

Сериалът на Netflix и Showcase „Пътешественици“ е подновен за втори сезон! Новината дойде от туитъра на Ерик МакКормак, който играе главната роля. Снимките ще започнат още през март месец във Ванкувър, където се засне и първи сезон. МакКормак, Джаред Ейбрахамсън, Неста Купър, Райли Долман, Патрик Гилмор и МакКензи Портър, които оформят основния актьорски състав, ще се завърнат в ролите си. Новите серии ще се излъчат в Канада наесен, след което ще се качат и в Нетфликс. В Travelers се разказва за група хора от бъдещето, които са изпратени назад в миналото, до наши дни, за да предотвратят краха на обществото. Те се вселяват в телата на обикновени хора преди смъртта им и подемат техните животи.

Същата радостна вест сполетя и The OA. Брит Марлинг, която е създател, сценарист и главна актриса в сериала, ще продължи да твори мистериозната история на своята героиня. Режисьорът Зал Батманглиж разкри, че още не са започнали работа по следващите серии, но и двамата са много развълнувани, че ще удължат партньорството си с Нетфликс. Зрителите и критиците са със смесени реакции към „ОА“, тъй като мистерията е интересна, но финалът е толкова нестандартен, че чак е обиден за тези, които са инвестирали от времето си, за да стигнат до него. Стискаме палци догодина да получим повече отговори.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

рин

Всичко се разбра в първи сезон, освен, имаме ли „фантастика наистина“ или имаме „една луда откачалка“ … ? 50/50

Мира

Аз да си призная нищо не разбрах от първи сезон :). Съгласна съм че агента е бутнал книгите.

Дано най-после се разбере дали Прери е луда, или наистина е преживяла всичко това. (Едва ли е просто луда, защото е очевидно колко старание са вложили сценаристите – всичките им дългогодишни проучвания и всичките скрити послания из сцените) Аз продължавам да твърдя, че агента нарочно е сложил книгите, за да я раздели от учениците. ?
Между другото, изгледах сезон 1 още веднъж. Освен, че забелязах доста повече неща, вече мисля, че края на сериала се свързва със съня на Хоумър в болницата. Понеже и той погледна доста странно, когато влезе в стаята. Според мен е напълно възможно той да е получил видение за бъдещето. ? Едва ли е умряла.

Петя Ивайлова

Чудя се, дали Прери ще оживее, или някой от групичката й ще премине през някакви подобни мистично/духовни приключения и ще започне да разпространява нейните „учения“? ?

рин

Интресно… ?