1 коментар
iron fist

Трейлър за Iron Fist на Нетфликс

Железният юмрук е последният Защитник.

Вече сме виждали достатъчно кадри от предстоящия сериал Iron Fist на Нетфликс, но чак сега имаме пълен трейлър, който хвърля повече светлина върху историята. Оказва се, че тя не е много по-различна от тази на редица други супергерои…. Но кога ли това е спирало феновете на комиксите да впиват зъби в поредното ново предложение с добър екшън, особено когато то е част от обща вселена. След като се запознаем подробно с Дани Ранд в „Железния юмрук“ ще го видим да обединява сили с Дявола на доброто, Джесика Джоунс и Люк Кейдж срещу злодейката на Сигорни Уивър в „Защитниците“. Но крачка по крачка – нека първо видим какво са ни подготвили като история за произхода на този персонаж:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Марвел и Нетфликс пожънаха голям успех със свързаните сериали, като кулминацията тепърва предстои. Дали и „Железния юмрук“ ще изненада приятно като тези преди него, предстои да разберем. Фин Джоунс демонстрира добри бойни умения (каквито нямаше възможност да покаже в „Игра на тронове“), както и харизма. Въпреки това реакциите на почитателите са смесени, като повечето са недоволни от твърде големите прилики със „Стрелата“.

Премиерата на целия сезон ще бъде на 17 март по Нетфликс, а по-късно през годината ще видим и първите сезони на The Defenders и The Punisher.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата