Готвят сериал по Assassin’s Creed

Дали играта няма да се адаптира по-успешно в телевизионен формат?

Assassin’s Creed не можа да се пребори с тенденцията киноадаптациите на известни видеоигри да се провалят, критиците унищожиха филма (със 17% в Rotten Tomatoes), но не може да се отрече, че имаше и добри попадения в него. Явно въз основа на тях, въпреки че самият филм е финансов провал, Ubisoft сега ще работят по друга възможност – телевизионен сериал.

Директорът на игровото съдържание в Юбисофт, Аймар Азайзиа, е споменал в интервю, че наистина се мисли по идеята: „Това е като с филма, момчета, ще отделим необходимото време, за да сме сигурни, че доставяме нещо, с което да се гордеем. Но ако се чудите дали сериал влиза в плановете ни… ДА!“

Разбира се, няма никакви подробности все още, тъй като всичко е на много ранен етап, но преди време имаше слухове, че Ubisoft преговарят за сътрудничество с Netflix за общ проект – може би е бил именно този? Дори и да е така, не е известно дори дали ще става дума за анимационен сериал или за такъв с живи актьори. Предвид провала на филма, едва ли сериалът ще има нещо общо с него, но нищо не е изключено.

При всички положения, Assassin’s Creed има потенциала да изглежда добре като телевизионен сериал, в който задълбочено да се развият както историята в миналото, така и тази в настоящето. Стискаме палци да не чакаме прекалено много и ще следим за новини!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |