Нов трейлър показва произхода на „Жената чудо“

Темискира е буквално „дар от боговете“. Какво друго са дарили те на Даяна?

След като „Батман срещу Супермен“ се оказа разочарование за мнозина, всички очи бяха вперени в „Отряд самоубийци“, който да се яви като поправителен за цялата зараждаща се вселена комиксови филми на DC. И той не мина по-добре обаче и сега сякаш „Жената чудо“ е последният шанс за нефеновете на Батман и свързаните с него супергерои да ги харесат или да се отрекат завинаги от поредицата. Гал Гадот определено е достатъчно симпатична и талантлива, за да изнесе филма на гърба си и да задържи нещата, но дали сценарият ще й даде възможност?

Трудно е да се каже отсега, но поне имаме нов трейлър за предстоящия филм. Виждаме кадри от детството на Даяна, както и непоказвани досега моменти от приключенията й по време на Първата световна война. Не е по-зарибяващ от предишни трейлъри, а и лепнатата накрая позната музика стои като долнопробен маркетингов трик, но пък ни запознава малко по-отблизо с емблематичната героиня и ни кара да мислим, че поне тя ще има някакъв емоционален заряд.

Дори и да се окаже, че няма видимо значително подобрение спрямо предишните филми, очакванията са по-скоро високи, а трейлърът се приема добре – особено като се има предвид ниската летва за прескачане. Още не е много ясно каква точно ще е връзката с древногръцката митология, както и кой ще бъде злодеят, но именно това прави филма по-мистериозен и интересен. Промяната в подхода определено е добре дошла след Batman v Superman, където почти всичко беше разкрито предварително.

Wonder Woman излиза по кината на 2 юни.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

рин

Еврейка, играе гъркиня, която всъщност е българо-тракийка…. Ех, крадено, крадено и пропагандирано, толкова много, колкото и ще го гледат филма и колкото пари ще направи…