Поръчан е пети сезон на „Стоте“

The 100 ще оцеляват и догодина.

Тийн-телевизията The CW успешно се налага сред младите. След дълги години, техният сериал „Дневниците на вампира“ завърши по сърцераздирателен начин (дори Нина Добрев се върна за последната серия), а пък още по-дългогодишният „Свръхестествено“ продължава с 13-ти сезон догодина. Супергеройските сериали се множат ли множат, а „Стоте“ редовно изненадва критиците с нетипичното си качество.

Именно последният, въпреки че няма звездни рейтинги, поддържа силна и гласовита фенбаза, благодарение на която е подновен за пети сезон! В момента все още вървят сериите от четвърти сезон, и то в началото. Изследва се идеята за нов апокалипсис, който да унищожи човечеството. Всеки може да умре по всяко време, с изключение на Кларк и, евентуално, Белами.

Излъчените дотук епизоди идват със закъснение спрямо предишните (преместването на сериала от есента и пролетта към зимата не е добър знак) и са с около 1/5 по-малка аудитория, но това явно е достатъчно. Подновяването е ранно, което показва, че телевизията има вяра в проекта си (макар и почти да гарантира, че и сегашната сюжетна линия ще се окаже само поредната мимолетна заплаха). Не е обявена бройка на епизодите за догодина, но вероятно отново ще са между 13 и 16 както винаги досега.

С други думи, близкото бъдеще на сериала е сигурно, така че всички фенове можем да гледаме спокойно напред. Шеста серия от четвърти сезон ще излезе у нас на 16 март.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
10 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Пламен

Кога ще дават по битиви екшън сезон 5?

Monevwww
Monevwww

Премиерата на 5ти сезон ще бъде на 24 април.

Bojidar

koga i kude moga da gledam 5ti sezon

Миро

Иво,
Ти кой беше точно да казваш на някой какво да гледа и какво да коментира извинете ? Всеки има право да си изкаже мнението по темата, не може само положителни да има, нормално е да не се харесва на някой, но да даваш акъл най – не ти върви .

иво

като не ви харесва не го гледаите и не коментираите

Виктория

Уникален! Гледах го пъти. Кога да очакваме 5тия сезон

Нед Ласков

Не мога да разбера харесвам ли го този сериал или не?! До сега мисля, че беше доста добър, но да не би да започват да циклят и повтарят идеи? Не ми се струва много светло бъдещето. Бих предпочел да го завършат навреме и по подобаващ начин. Иначе да не стане като това Свръхестествено… там направо говорим за антирекорд – то е един от двата сериала, от които съм се отказал през живота си – по принцип всичко изглеждам до край.

Аз да допълня: Един от сериалите, които заслужават доста по-висок рейтинг и много по-голям бюджет… Само не можах да разбера Октавия как оживя, но не се оплаквам. 😀

Марто

един от малкото фантастични сериали които стават за гледане

рин

wow, а аз си мислех, ето го краят, стига с мъките…