Тони Старк инструктира Спайдър-мен…

…в новия трейлър за „Спайдър-мен: Завръщане у дома“.

Когато Човека-паяк се присъедини към вселената на „Отмъстителите“, повечето фенове бяха в екстаз – защото, според тях, именно там му е мястото. Особено силно се подчертава това в новия трейлър за Spider-Man: Homecoming. Въпреки че филмът би трябвало да е основно за младия Питър Паркър, който тепърва ще се доказва като достоен за червено-синия костюм, трейлърът залага много на появите на Тони Старк, който ще напътства младежа в съзряването му и присъединяването му към Отмъстителите.

Виждаме повече и от Лешояда/Ейдриън Тумс, който ще бъде основният злодей. Той също е богат изобретател, който обаче използва уменията си за злини – нещо като зла версия на Железния човек, с която именно Спайдър-мен ще трябва да се справя. Съучениците на Питър Паркър също са застъпени, като неговият най-добър приятел, пълничкият Нед Лийдс, има потенциал да се открои като най-запомнящ се персонаж.

Впрочем, потвърдено е, че филмът за Венъм няма да е част от вселената на Отмъстителите и няма да има нищо общо с тях. Възможно е дори да не включва Човека-паяк, въпреки че точно от неговите комикси идва. Том Холанд пък засега няма никакви планове да играе Спайдър-мен във филми на Сони (както знаете, Сони и Марвел са различни компании и досега Сони държеше правата за супергероя, но ги преотстъпи на Марвел (срещу заплащане, разбира се), за да могат те да го използват в своята вселена).

 

„Спайдър-мен: Завръщане у дома“ излиза на 7 юли тази година.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |