6 коментара
Blood-Drive-logo-feature

Syfy май удря ново дъно

Трейлър за новия сериал на кабеларката – Blood Drive.

Телевизията, която някога гордо представяше Stargate, Eureka, Farscape и куп други култови сериали, днес прави Sharknado, Z Nation и… Blood Drive. Въпреки че се опита да измие имиджа си с The Expanse, Dark Matter и Killjoys, Syfy явно не се е отказала от абсурдните евтинджоси, които разчитат на гнусотии и твърде шантави сцени, за да привличат зрители. След удара в джакпота с „Акулонадо“, телевизията редовно опитва да повтори успеха при продукциите в графа „толкова е зле, че чак трябва да се види“. Да, но след Aftermath, Lavalantula и др. провали, практиката сочи, че това не е толкова лесно. И все пак, продуцентите се чувстват длъжни да пробват пак…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сюжетът на Blood Drive („Кървав двигател“?) се развива в постапокалиптично бъдеще (идеята е да си представим, че сега сме в 80-те и 99-та ни е бъдеще – така продукцията на сериала е по-евтина), където колите се задвижват с човешка кръв. Артър Бейли е рядко срещано честно и добронамерено ченге, но е хванат в опасна и изпълнена с насилие надпревара с коли, от която зависи животът му. Светът около него е откачил тотално, престъпленията се разминават безнаказано, а насилието е в изобилие.

Чакат ни 13 епизода, изпълнени с много, много кръв, които ще започнат да се излъчват от 15 юни българско време нататък. Който се чувства достатъчно лунатик за нестандартната покана – нека гледа.

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата