С какво се занимава Netflix в последно време

Анимацията Castlevania с първи трейлър, тийзър за сериала-предистория към The Dark Crystal.

Нетфликс ще продължи да ни залива с интересно съдържание и през следващите месеци. Освен вълнуващите новини за сериал по The Witcher и първия трейлър за The Defenders, стрийминг платформата обяви още свои проекти.

Започваме с тийзъра към предисторията на „Тъмния кристал“. Тя ще се казва The Dark Crystal: Age of Resistance и за нея към момента не се знае нищо, освен че ще се опита да възроди духа на стария филм. „Тъмния кристал“ е фентъзи продукция на Джим Хенсън (човекът, отговорен и за реалистичните кукли във „Фарскейп“) и Франк Оз от 1982 г., която е със статут на култова класика – не е много известна, но е обичана 35 години след появата си. Тийзърът не разкрива нищо повече, но напомня архивни кадри с Джим Хенсън и старанието на екипа му по създаването на интересните същества.

Наскоро обявихме и друг проект на Нетфликс, базиран на стара творба – анимационния сериал по Castlevania. За него също вече има трейлър, в който виждаме част от героите – не е на 100% сигурно кой кой е, но най-вероятно са ни показани Белмон, главния герой с неговия камшик, Дракула, Алукард (синът на Дракула) и Сифа (вещица). Основата на сюжета е третата игра от поредицата Castlevania, която пък е предистория на първата. Имаме и премиерна дата – Нетфликс ще пуснат първи сезон на 7 юли.

 

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |