Сбогом, Sleepy Hollow, Frequency и No Tomorrow

ОБНОВЕНА С ЕПИЛОГ ЗА FREQUENCY

Слийпи Холоу все пак загуби главата си.

Fox решиха най-накрая да отърват продуцентите и сценаристите на „Слийпи Холоу“ от мъките им. След поредица от спорни решения и експерименти, заради които сериалът така и не намери точния си тон, включително раздялата с Никол Бехари в края на трети сезон, четвърти се опита да рестартира сериала с нова локация и нови герои около Икабод Крейн. Верните фенове харесаха сезона и го нарекоха почти толкова добър колкото първи, но повечето зрители така и не му дадоха шанс. С 40% по-скромна аудитория от миналата година (когато и без друго беше прекалено малка), Sleepy Hollow вече не може да бъде спасен. Затова телевизията реши да се лиши от него, а за Том Майсън ще се търси нов сериал, който да му даде работа наесен.

Две спирания има и по тийн-телевизията CW. Там „Честота/Пряко включване“ и „Няма утре“ паднаха в жертва. Вторият не е точно фантастичен – става дума за зараждаща се двойка, в която мъжът е убеден, че светът скоро ще свърши (и в крайна сметка се оказва, че наистина астероид приближава Земята). Романтичната комедия не допадна на зрителите и ще остане като бележка в историята на телевизията. Малко повече потенциал имаше Frequency, в който млада детективка се свърза с баща си от миналото, но и той не постигна задоволителни рейтинги.

Утехата е, че и двата фантастични сериала са относително завършени, та поне няма някой твърде брутален клифхенгър, който да дразни феновете. Sleepy Hollow и Frequency имаха потенциал за нови сезони и оставиха отворени някои сюжетни линии, но поне приключиха основните като награда за тази част от публиката, която е останала вярна до края.

Обновление: Оказа се, че CW все пак са уважили феновете! Те качиха в интернет кратко клипче – неизлъчен епилог, който завършва историята и отговаря на всички въпроси. Така вече хепиендът е стопроцентов!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Днес излезе още една такава новина; не съжалявам за никой от тези. „Честота“ е добър сериал, но не му трябва да го разводняват повече. Да бяха изрязали последната минута от финала. 🙂

Миро

Освен „Честота“ за друго не мога да съжелеявам аз, даже и „Честота“, който така и не догледах не е за скърбене до средата биваше после нещо ми доскуча….

Мира

Frequencу си го гледах с голям интерес. Завършен е няма нужда от повече локуми.