grupata ot ada tt

Учат ли дяволите химия?

По книжарниците можете да намерите „Групата от Ада“ на Снежана Ташева. Представянето е на 13 май в София.

Изображение с име: grupata ot adaНа книжния пазар вече можете да намерите дебютното произведение на Снежана Ташева, „Групата от Ада“. То разказва за необичайните приключения и неволи между Ада и Земята на една изтормозена химичка по изключително забавен начин. На корицата и измежду страниците пък са поместени илюстрации от талантливия Божидар Жеков.

Университетските неволи на младата преподавателка Боряна Андреева са цяла Менделеева таблица: мъжът на сърцето ѝ би обърнал повече внимание на празна мензура, научният ѝ ръководител е забягнал в Германия, а студентите ѝ се оказват дяволи. От Ада. Нямат брой жертвите, които правим за професията, а любовта понякога се получава по химичен път.

Книгата ще има и официална премиера, на която всички сте поканени! Тя ще се състои на 13-ти май от 18:30 в София, Brum Bar & Kitchen на ул. „Цар Самуил“ №33. Неин водещ ще бъда лично аз, Петър Атанасов. Заповядайте да се запознаете с авторката и да разберете повече за това как група дяволи могат да помогнат да се отърсиш от лошото в себе си и да придобиеш самоувереността да реализираш мечтите си!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата