Supernatural ще се разклонява и ще се пресича със Scooby-Doo

Експериментите със сериала ще продължат и в следващия сезон.

Сам и Дийн вече не са толкова млади, но хардкор феновете все още ги обичат.

„Свръхестествено“ може и да не се радва на толкова висок рейтинг, колкото в първите си сезони, но напук на всичко продължава да оцелява и да вдъхновява лоялна и гласовита фен база. Затова е и логично, че CW иска да развива франчайза. Най-лесният начин това да стане е чрез сериали-разклонения. Преди време, в девети сезон, те опитаха да пуснат спин-оф Bloodline, като представиха пилотния му епизод като част от сезона, но той беше посрещнат на нож от критици и фенове. Дори масово е избиран за най-лошия епизод от всички над 300 на сериала досега. Меко казано, разклонението не се получи.

С 13-ти сезон ще се направи нов опит, като новият сериал ще се фокусира върху популярната героиня шериф Джоди Милс (Ким Коутс). Пилотната серия за нейното разклонение, Wayward Sisters, отново ще се излъчи като част от сезона. Джоди ще води група млади травмирани момичета, осиротели заради свръхестествена трагедия. Вероятно участие ще имат и дъщерите й – Клер и Алекс, както и друг шериф от Supernatural – Дона Ханскъм, макар че това не е потвърдено.

Любопитно е, че идеята е практически взета от фен на сериала, който я е изразил онлайн и е събрал доста подкрепа за нея. Има логика, след като ревностните почитатели са задържали сериала толкова време на екран, да окажат по-голямо влияние и върху развитието на франчайза в бъдеще въобще.

Друг интересен епизод от следващия сезон, който можем да очакваме, е анимационен експеримент, в който Сам и Дийн ще се срещнат с други известни ловци на свръхестествени същества – бандата на Скуби-Ду. Въпреки че в анимацията на Cartoon Network чудовищата винаги се оказват маскирани хора, срещата им със Сам и Дийн може да доведе до борба с истински демон. Двата сериала наистина имат много общи черти, така че с малко усилия могат да бъдат идеално напаснати.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Лично на мен не ми хареса, гледах го до средата на първи сезон. Яд ме е, че не съм фен на такива неща, аз обичам безкрайни сериали (с изключение на „Имало едно време“).

GabrielGray

Аз чакам тоз да свърши, те разклонение ще правят. xD

Аз съм фен отскоро. Стигнал съм до 5 сезон и се кефя. 🙂

рин

Ужаст 🙂 Джоди ми е противна, същото мисля и за скуби бу… Май се нагледах на супер-нутела* Още 8ми сезон си мислех, че ще е последния, после 9ти,после 10.. после спрях да му обръщам внимание вече, дали ще го спират или не, но… време е май аз да го спра. 🙂