tekken 7

Tekken 7 е вече на пазара

Новата игра от една от най-добрите бойни поредици излезе в края на миналата седмица.

Някои смятат, че най-добрата, успешната и известната бойна поредица в света е Mortal Kombat. Други пък са на мнение, че Tekken е далеч по-добра, успешна и известна. Истинските геймъри обаче са играли по нещо и от двете и знаят как да се насладят на различните им предимства.

Сега почитателите на Tekken трябва да са в екстаз, защото седмата част вече е на пазара и е доста добра. Тя излезе първо за компютър на 2 юни, а след това за PS4 и Xbox One – на 3 юни. По случай излизането беше пуснат специален трейлър, наблягащ на разнообразието от удари, с които героите могат да се морят.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Играчите могат да избират между 36 персонажа, а през лятото ще се пускат DLC-та, които допълнително да увеличат това число. За тези, които обичат битките им да имат смисъл, играта предлага и сюжет – The Mishima Saga, като преходът между кинематографични сцени и боеве е плавен. Върлите побойници пък могат да играят онлайн срещу хора от целия свят, както и да се бият за съкровища, които позволяват различни подобрения и предмети за персонажите.

Ако се вярва на критиците, Tekken 7 връща поредицата във форма, някои дори смятат играта за най-добрата досега. С бойната Injustice 2, излязла на пазара само преди няколко седмици (в нея комиксови герои на DC се млатят), някои очакваха Tekken да се затрудни с намирането на купувачи, но тези прогнози явно са далеч от истината.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата