john cho sulu

Джон Чо се присъединява към „Екзорсистът“ за втори сезон

Историята ще бъде нова, като само свещениците от първи сезон ще продължат напред.

Изображение с име: the-exorcistАнджела Ранс и семейството й най-накрая са в безопасност! Поне такъв извод си налагаме от новината, че във втори сезон на The Exorcist номинираната за Оскар Джина Дейвис и актьорите, изиграли семейството, измъчвано от демон, няма да се появяват. Джереми Слейтър иска да разкаже нова завършена история, като запази само свещениците – Алфонсо Херера (отец Томас), Кърт Егиауан (отец Бенет) и Бен Даниелс (отец Маркъс).

За сметка на това се присъединява нова звезда – Джон Чо (Сулу от новите „Стар трек“ филми). Актьорът вече се е занимавал с обладавания от демони по време на играта си в „Слийпи Холоу“.

Резюмето за втори сезон гласи следното: „Отец Ортега и отлъчения Кийн излизат от Чикаго, за да търсят злото. Пътуването им ги води до Андрю Ким – бивш детски психолог, който ръководи дом за сираци на изолиран остров, недалеч от Сиатъл. Когато едно от децата на Андрю се среща с мощно зло, двамата свещеници тръгват на Запад за нов сблъсък с Ада.“

Мнозина подходиха към сериала с недоверие – романът на Питър Уилям Блати вече е бил експлоатиран достатъчно на голям и малък екран, а и първият филм трудно може да бъде подобрен. Затова и малко хора дадоха шанс на „Екзорсистът“, което доведе до сравнително скромни рейтинги и много рисково подновяване. Критиците обаче харесаха сериала и дадоха много добри отзиви. Наистина, историята, героите и актьорската игра са добри, има и неочакван обрат, свързан с първия филм. Дали успехът ще се повтори този сезон или не, предстои да разберем, както и се надяваме недовършените по-глобални сюжетни линии също да бъдат засегнати.

 

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата