По-добре от трейлър – зад кадър на Star Wars 8

Star Wars: The Last Jedi показва много сцени от филма с видео от снимачната площадка

Събитието на Дисни D23 разкри много интересни новини за бъдещите проекти на компанията, но най-вълнуващата може би беше клипчето с кадри от следващия епизод на „Междузвездни войни“. То не е трейлър, а по-скоро видео от типа „зад кадър“, но показва достатъчно от „Последните джедаи“, за да ни надъха и да ни убеди, че това ще е поредният успех за поредицата.

В това клипче има от всичко – кадри с всички важни актьори и герои, хумор, сърце, извънземни сладури, екшън и какво ли още не. Нищо от сюжета не е разкрито, но пък забавлението и отговарянето на високите очаквания ни е обещано. Дори се загатва, че епизодът ще е малко по-различен от останалите досега?

Междувременно, на събитието бяха дадени и две специални награди – за Дисни легенди – на Марк Хамил и Кари Фишър. Люк и Лея Скайуокър бяха за пореден път уважени от феновете за приноса си към емблематичната сага, макар и за Фишър наградата да идва посмъртно.

„Междузвездни войни: Последните джедаи“ излиза на 15 декември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Мен ме дразни, че не им се виждат главите 😀

Михаил Станев

Постерите (на заглавната картинка), които бяха публикувани заслужават да се отбележат. Харесват ми повече от тези за предните филми… този червен цвят 🙂