sarah paulson

Сара Полсън се присъединява към продължението на „На парчета“

Glass ще се радва на солиден актьорски състав.

М. Найт Шаямалан не очакваше да постигне главозамайващ успех с „На парчета“, но му се получи добре. Приятната изненада беше подсилена от факта, че сюжетът на филма се развива във вселената на „Неуязвимият“. Сега се работи усилено по третият филм от вселената, който ще събере персонажите на Брус Уилис и Джеймс МакАвой, за да ги изправи един срещу друг. Той носи името „Стъкло“ (Glass).

Най-новото развитие покрай този проект е добавянето на Сара Полсън в актьорския състав. То беше обявено през туитъра на М. Найт Шаямалан. Сара Полсън се прочу с ролите си в American Horror Story, където игра няколко различни персонажа, включително сиамски близначки, а след това взе Златен глобус за играта си в American Crime Story: The People v. OJ. Simpson. Засега не е ясно какво точно ще играе тя, но имайки предвид историята й, едва ли ще е нещо обикновено.

Изображение с име: glass12

Ще се завърнат и още герои от предишните два филма, но и ще има много нови лица. Сюжетът ще проследи гонитбата между Дейвид Бън (Брус Уилис) и Кевин Кръмб (Джеймс Макавой), като първият е нещо като супергерой, а вторият е с разслоение на личността, като най-лошата от всички в момента владее тялото му. Завръща се и Илайджа Прайс (Самюел Джаксън), който държи тайни, важни и за двамата мъже. Оцелялата жертва на Кевин от Split, героинята на Ана Тейлър-Джой, също ще се появи.

„На парчета“ беше направен с мизерен бюджет от едва 9 милиона долара, но направи цели 275 по кината. Продължението ще има по-щедро финансиране, немалка част от което ще е необходимо, за да покрие хонорарите на многото звезди.

Премиерата на „Стъкло“ е насрочена за 18 януари 2019 година. Шаямалан докладва, че всичко върви по план, така че най-вероятно датата ще бъде спазена.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата