Трейлър за The Tick

Епично приключение? Може би не чак толкова…

Преди време ви писахме за супергеройския проект на Amazon Prime – The Tick – съвременна версия на едновремешен сериал за абсурден персонаж, надарен със свръхсила, но не и с чувство за стил или хумор. Тика е убеден, че светът има нужда от него, но дали наистина е така? Преценете сами по трейлъра:

The Tick е сред ранните пародии на супергерои, както и една от най-успешните за времето си. Позитивната реакция на зрителите спрямо пилота на Amazon за римейка показва, че може би за него има място и в съвременния телевизионен пейзаж.

В главните роли са Питър Серафинович и Грифин Нюман – първият е супергероят в синьо, а вторият, Артър, явно ще се опитва да му подражава, но ролята му е по-скоро на придружител. Така или иначе, двамата се възползват от суперсилите си, за да се борят с опасни злодеи, като Терор на Джаки Ърли Хейли, която оказа голямо влияние върху детството на Артър.

Въпреки че реакциите към трейлъра не са особено позитивни или ентусиазирани, Амазон разчита много на своя сериал и ще го представя на Комик-кон в Сан Диего. Дали там ще намери публиката си – предстои да видим.

Първият сезон ще излезе накуп – на 26 август.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

e01

За съжаление съм го пропуснал го по някаква причина.
Странно ми е защо подобни филми и сериали не са особено популярни, нито powerless, нито better of ted направиха някакъв фурор, а в същото време някаква жалка светкавичка и инфантилен стрелец с лък боксуват и събират популярност.
В тия сериозноте продукции нещата са трагико-смешно неестествени, а в пародиите са смешни защото фокуса е да са неестествени.